MENÜ

Bruno Alves gençlere taş çıkarttı!

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymiş ve şimdilerde Serie A ekiplerinden Parma takımında forma terleten Bruno Alves, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gençlere adeta taş çıkarttı. Corona virüs salgını sebebiyle yetkililerce yapılan ''Evde Kal'' çağrısına uyan Portekizli yıldız, karantinada adeta şov yaptı. İşte o anlar...

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Bruno Alves, karantinada adeta şov yaptı. Serie A ekiplerinden Parma takımında oynayan Alves, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gençlere taş çıkarttı. 38 yaşındaki Portekizli yıldız, corona virüs sebebiyle yetkililerce yapılan evde kal çağrısına uymaya devam ederken karantina sürecini en verimli şekilde de değerlendirmeye devam ediyor. İşte 38 yaşındaki Bruno Alves'in karantina şovu!

Haberin Devamı

BRUNO ALVES KİMDİR?

Futbola Portekiz takımı Porto'nun altyapısına başlayan Alves, ülkesinin Farense ve Vitória Guimarães takımları ile Yunanistan'ın AEK ekibinde kiralık olarak oynamıştır. Porto formasıyla 4 lig şampiyonluğu yaşayan ve 122 maça çıkıp 14 gol kaydeden deneyimli futbolcu, 2010 yılında 22 milyon Euro bedel karşılığında Rusya'ya transfer olmuştur.

Zenit takımına önemli bir bonservis ücreti karşılığında transfer olan Alves, Rusya'da da iki lig şampiyonluğu elde etti. Portekizli futbolcu, Rus kulübüyle geçirdiği 3 sezonda toplam 72 kez sahaya çıkmış ve 1 gol atma başarısı göstermiştir.

5 Haziran 2013 tarihinde, 5,5 Milyon Euro karşılığında Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşma sağlayarak Fenerbahçe'ye transfer olmuştur. Fenerbahçe'de 22 numaralı formayı giymektedir. Fenerbahçe ile ilk resmi maçı, 31 Temmuz'da UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda, oynanan Red Bull Salzburg maçıdır.Fenerbahçe formasıyla ilk golünü Süper Lig'de oynanan ve 5-2 kazanılan Sivasspor maçında atmıştır.

Haberin Devamı

5 Haziran 2016'da Alves, İtalyan Serie A'ya dönerek Cagliari ile iki yıllık bir sözleşme imzaladı.

31 Mayıs 2017'de Alves, iki yıl boyunca açıklanmayan bir ücret karşılığında Rangers'a imza attı.

Bruno Alves, şuan Serie A ekiplerinden Parma'da forma giyen Portekizli defans oyuncusu.

Millî takım kariyeri

Portekiz millî takımının formasını 60 kez giyen ve 8 gol kaydeden Alves, birçok uluslararası organizasyonda da mücadele etti. Millî takım formasıyla 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele eden Alves, 2010 FIFA Dünya Kupası'nda da forma giymiştir. Portekiz ile beraber 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele etmiştir. 2014 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 6 maçta 3 gol kaydetmiştir.

YORUM YAZ