MENÜ

"Brezilyalılar'dan kurtulacağız"

Son dönemde agresif davranışlar sergileyen Alex'in Aykut Kocaman'a karşı aldığı tavırda İsmail Kartal'ın bu sözlerinin etkisi olduğu öğrenildi.

"Brezilyalılar'dan kurtulacağız"

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen ara ve ardından Raul Meireles'in transferi teknik direktör Aykut Kocaman ile Alex arasındaki krizi arka plana itse de kulübe yakın çevrelerde kulaktan kulağa dolaşan bir iddia krizin perde arkasına ışık tutuyor gibi!

O SÖZÜ SÖYLEDİ Mİ!
Takvim Gazetesi'ndeki habere göre; Aykut Kocaman'ın yardımcısı İsmail Kartal, bir sohbette "Eninde sonunda bu Brezilyalılar'dan kurtulacağız" ifadesini kullandı. Ancak Kartal'ın kullandığı bu cümle bir şekilde kaptan Alex'in kulağına kadar gitti. Bunu ilk başta dışarıya yansıtmayan Alex, Spartak Moskova ile deplasmanda oynanan maç öncesinde yedek kaldığını öğrenince bunun kendisine yapılan operasyonun ilk aşaması olduğunu fikrine kapıldı. Gaziantepspor ile Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta kadroya da alınmayınca twitter'daki o sözleri yazdı...

'OPERASYON' OLARAK ALGILADI
Yani kaptan Alex, 11'e alınmaması ve ardından kadro dışı kalmasını teknik direttör Aykut Kocaman'ın o maçlar için yaptığı bir tasarruf değil, kendisine yapılan operasyon olarak düşündü. Bunun ardından da duygu patlaması yaşayan Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe kulübü ile ipleri kopartabilecek sözleri söylemek zorunda kaldı! Alex'in Sivas deplasmanında oyundan çıkarken Aykut Kocaman'ın kendisine verdiği desteği görmezden gelmesinin nedeni olarak da kendi düşüncesinde bir değişiklik olmadığını gösterir gibi. Şu anda Alex artık sadece Fenerbahçe'yi değil, bundan sonra futbol hayatına hangi takımda devam edeceğini de düşünüyor.

ALEX DEVRE ARASINDA GİDEBİLİR
Kulübe yakın kaynaklar Alex'in gelecek sezon oynama garantisi almaması durumunda devre arasında ülkesi Brezilya'da bir kulübe tranfser olma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyorlar.

MESAJLARDAN VAZGEÇMEYE NİYETİ YOK!
Alex twitter'dan olmasa da bir şekilde mesajlarına devam ediyor. Men's Healt dergisinin Eylül sayısına konuşan Alex, "Zico gidince Avrupa hedefleri yıkıldı" ifadesini kullanmıştı.

KOCAMAN'A TAŞ MI!
Kaptan Alex'in bu sözleri, "Aykut kocaman Avrupa kupası başarısını düşünmüyor" yorumlarına neden olmuştu.

KAPTAN HUZURA MUHTAÇ!
Alex'in son oynanan Sivas maçında konsantrasyon eksikliği hissettiği görüldü.

Haberin Devamı
YORUM YAZ