MENÜ

Brezilya'da bambaşka

Sarı-Lacivertliler'in suskun yıldızı, Brezilya Milli Takımı'nda parmak ısırtıyor. Sakatlığını öne sürerek Gaziantep deplasmanına gitmeyen Sambacı, Arjantin'e karşı 90 dakika sahada kalırken, oyunu ve mücadelesiyle alkış topladı.

Brezilya'da bambaşka

Fenerbahçe’de sergilediği performansla kendisinden beklenenin uzağında kalan Andre dos Santos, Brezilya Milli Takımı ile çıktığı maçlarda futboluyla göz kamaştırıyor. Mano Menezes’in Brezilya’da teknik direktörlük koltuğuna oturmasıyla, takımın vazgeçilmez isimleri arasına giren Brezilyalı oyuncu, Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe’de ise milli takımdaki performansının tam tersi bir görüntü sergiliyor. Bu sezon, Sarı-Lacivertli formayla çıktığı 7 lig maçında sadece 394 dakika görev alan Sambacı, Brezilya Milli Takımı ile çıktığı 4 hazırlık karşılaşmasında ise toplam 316 dakika sahada kaldı. Geçtiğimiz hafta sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe’nin Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmada takımdaki yerini alamayan Santos’un, bu maçtan 4 gün sonra Brezilya ile Arjantin arasında oynanan zorlu kaşılaşmada 90 dakika forma giymesi akıllarda soru işareti oluşmasına neden oldu.

Barcelona iddiası

Daha önceden Real Madrid’in transfer listesine aldığı söylenen Santos için, İspanya’nın önde gelen radyosu Cadena Sar da Barcelona iddiasını ortaya attı. Katalan ekibinin Sambacı’yı 2009’dan bu yana takip ettiğinin altı çizilirken, sol kanata takviye için Arsenal’li Clichy ile Santos arasında tercih yapılacağı ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ