MENÜ

Brest - Lille CANLI İZLE

Avrupa'daki gururumuz Yusuf Yazıcı önderliğindeki lejyonerlerimiz Fransa'da önemli bir maça çıkıyor. Zeki Çelik ve Burak Yılmaz'ın da formasını giydiği Lille, Brest deplasmanında puan arıyor. Yusuf Yazıcı'nın hafta içindeki Milan performansı futbolseverlerin gözünü bu 90 dakikaya çevirmiş durumda. Zeki Çelik sarı kart cezalısı olduğu için maçta forma giyemiyor ancak Burak ve Yusuf Yazıcı 11'de başlıyor. Brest - Lille maçı hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacak, sorusunun yanıtı haberimizde.

Brest - Lille CANLI İZLE

Lille Fransa 1. Ligi'nin 10. hafta karşılaşmasında Brest deplasmanına çıkıyor. Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Mustafa Kapı'yı kadrosunda bulunduran Lille, hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'ndeki görkemli Milan zaferinin ardından ligde de yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Bu mücadelede Yusuf Yazıcı'nın kadroda yer alıp almayacağı meram ediliyor. Peki Brest - Lile maçı saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? Bu sorunun yanıtı ve muhtemel 11'ler haberin devamında.

Haberin Devamı

Brest - Lille maçı hangi kanalda?

Brest - Lille maçı bugün saat 15:00'te başladı ve beIN Sports 4 kanalından canlı yayınlanıyor. Bu mücadelede Yusuf'un performansı merakla bekleniyor.

Brest - Lille 11'ler

Brest: Larsonneur; Faussurier, Chardonnet, Duverne, Perraud; Honorat, Belkebla, Mbock, Favire; Mounie, Cardona

Lille: Lille: Maignan, Pied, Fonte, Botman, Bradaric, Yusuf Yazıcı, Soumare, Sanches, Bamba, Ikone, Burak Yılmaz

BREST - LILLE MAÇINI CANLI İZLE

Misli.com'a üye olan herkes bu karşılaşmayı misli.com ve uygulamaları üzerinden canlı olarak izleyebiliyor...

MİSLİ IOS UYGULAMASI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!

MISLI ANDROID UYGULAMASI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ