MENÜ

Brand Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Sup Ve Mid Brand İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Dünya üzerindeki en popüler çok oyunculu çevrim içi oyun olan League of Legends evreninde farklı karakteristik özelliklere sahip pek çok kahraman vardır. Bu kahramanlar farklı alanlarda yeteneklerini geliştirmiş ve farklı hikayelere sahip canlılardır. Bu şampiyonlardan bir tanesi de İntikam Ateşi Brand karakteridir. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Brand Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Sup Ve Mid Brand İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

Dünya üzerindeki en popüler çok oyunculu çevrim içi oyun olan League of Legends evreninde farklı karakteristik özelliklere sahip pek çok kahraman vardır. Bu kahramanlar farklı alanlarda yeteneklerini geliştirmiş ve farklı hikayelere sahip canlılardır. Bu şampiyonlardan bir tanesi de İntikam Ateşi Brand karakteridir.

Haberin Devamı

Brand Kimdir?

Brand kimin ne zaman olduğunu bilmediği kadar eski bir tarihte ölmüş olan bir yaratık. Bir zamanlar uzak diyar Lokfar'da Kegan Rodhe adlı denizci ve haydut vardı. Kegan zaman zaman denize açılır ve hazine peşinde koşardı. Bu yüzden pek çok insan Kegan'ı vicdansız bir canavar olarak tanımlardı.

Kegan denize açıldığı gecelerin birinde buzulların üstünde garip bir ışık dikkatini çekti. Işıklar tarafında büyülenen Kegan bir mağaranın içine doğru çekildi. Kegan mağaranın içine girdiğinde karşısına buzdan yapılmış bir kafes ve kafesin içindeki alev sütunu çıktı. Kegan gördüğü şeye hayretler içinde bakıyordu, çünkü bu gerçek olamayacak bir şeydi. Kegan bu görüntüden etkilenmiş bir halde elini ateşe uzattı ve ateşe dokunduğu an bedeni Brand'in eline geçti.

Haberin Devamı

İşte bu şekilde eski yazıtlardaki adı İntikam Ateşi olan Brand tekrar dünyaya geldi. Brand sadece nefretle besleniyor ve yordle'ların insanların dünyasını yok etmek istiyor. Brand bulunduğu mağaradan Kegan Rodhe'nin bedenine sahip olarak çıkıyor ve Valoran'a doğru yol aldı.

Brand Valoran'a vardığı an büyük bir katliama başladı. Demacian güçleri bu nefret dolu yaratığı alt etti ve ona Lig'e katılıp savaşma şansı verdi. Yoksa ölecekti. Bu sebeple Brand Lig'e katılma kararı aldı. Bütün nefretini ve yıkıcı güçlerini Lig'de ezeli rakiplerine karşı kullanmak istiyordu.

Brand Karakter Özellikleri

Roller: Büyücü , Destek

Riot Point: 880

Mavi Öz: 4800

Zırh: 21,88 (her seviye için +3,5)

Can: 507,68 (her seviye için +76)

Can Yenileme: 5,42 (her seviye için +0.55)

Saldırı Gücü: 57,04 (her seviye için +3)

Saldırı Hızı: 0,625 (her seviye için + %1.36)

Büyü Direnci: 30 (her seviye için +0)

Hareket Hızı: 340

Brand Rün Rehberi ve S11 Yeni Rünler

Brand Mevcut Rün Rehberi;

Mükemmel Avcı

Belden Aşağı

Pratik Zeka

Sihirli Yıldız

Kızart

Son Darbe

Brand Yenilenen S11 Rün Rehberi;

Hakimiyet

Açgözlü Avcı

Büyücülük

Yücelik

Kara Hasat

Gözyuvarı Koleksiyonu

Mana Akışı Yüzüğü

Kan Tadı

+5 Zırh

+10 Değişken Kuvvet

Brand İtemları (Build)

Liandry'in Istırabı

Morellonomikon

Rylai'nin Kristal Asası

Haberin Devamı

Zhonya'nın Kumsaati

Uğursuz Koruma

Rabadon'un Şapkası

Brand Counter Şampiyonlar (Pickler)

Brand'in Karşısında Zayıf Olduğu Şampiyonlar;

LeBlanc

Fizz

Lux

Zed

Kassadin

Brand'in Karşısında Güçlü Olduğu Şampiyonlar;

Heimerdinger

Ryze

Annie

Lissandra

Viktor

Brand Yetenekleri

Alev: Brand bu yeteneğini kullanarak rakiplerinin alev almasını sağlar. Ayrıca rakiplerine canlarının %4'ü kadar büyü hasarı da verir.

Alev Sütunu: Brand hedeflediği bölgede bir Alev Sütunu oluşturabilir ve o alan içinde bulunan rakiplerine büyü hasarı verebilir. Brand bu yetenekle önceden alevlenmiş olan rakiplere %25 miktar daha büyü hasarı verir.

Volkan: Brand ortaya yıkıcı bir ateş seli çıkarır ve her sıçramasında çevresine en fazla 5 kere olmak üzere büyü hasarı verir. Eğer rakiplerden biri daha önceden alev almışsa, Volkan yeteneği ile yavaşlar.

Ateş Topu: Brand istediği rakip üzerine ateş topu atarak büyü hasarı verir. Eğer hedeflenen rakip daha önceden alevlenmişse bu yetenek ile bir süre boyunca sersemler.

Yangın: Brand büyü hasarı veren bir patlama oluşturabilir. Bu patlama oldukça güçlüdür ve hedeflenen rakibin yanındaki rakipler üzerine de sıçrar.

Haberin Devamı

Brand Kostümleri

Klasik Brand

Ruh Ateşi Brand

Vandal Brand

Kıyamet Ateşi Brand

Buz Alevi Brand

Zombi Brand

YORUM YAZ