MENÜ

Braga'nın planı hazır

16 maçtır resmi maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Portekiz ekibinde teknik direktör Fonseca, sahaya çift forvetle çıkacak. Fener’e karşı hücumu düşünecek olan Fonseca; Hassan ile Stojilikovic’in hemen arkasında Rafa Silva’yı oynatacak .

Braga'nın planı hazır

Fenerbahçe’nin, Avrupa Ligi’ndeki rakibi Braga, dün akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Son idmanını maçın oynanacağı Ülker Stadı’nda gerçekleştiren Portekiz ekibinde teknik direktör Paulo Fonseca, rakiplerinin gücünün farkında olduklarını belirterek, “Fenerbahçe turun favorisi. Vitor Pereira saygı duyduğum bir teknik adam. Türkiye’deki başarılarından dolayı mutluyum. Zor olacağını biliyoruz ama elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı. Fonseca’nın takımı, Sarı-Lacivertliler’le oynanacak maç öncesi ligde şampiyonluğun en güçlü adaylarından Porto’yu 3-1 yenmişti.

Orta sahayı sağlam tutacak

Kırmızı-Beyazlılar, oynadığı son 16 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 9 galibiyet alırken, 7 de beraberlik elde etti. Fonseca’nın, temsilcimiz karşısında orta sahayı güçlü tutup, forvette sahaya Hassan ve Stojilikovic ikilisiyle çıkarak takımın en önemli yıldızı olarak nitelendirilen Rafa Silva’yı da onların hemen arkasında oynatması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ