MENÜ

Böyle mi olacaktı o veda?

NBA'de liglerin Corona Virüsü nedeniyle askıya alınmasının ardından, Atlanta Hawks'ın veteran yıldızı Vince Carter kariyerindeki son maçına çıkmış olabilir. 43 yaşındaki Vince Carter bu konuyla ilgili düşüncelerini ise şu sözlerle aktardı, "Bu garip bir durum. Oturup düşününce, "Buraya kadarmış. Bu şekilde ve böyle bitti" diye düşünmüştüm. Bugün sona erdiyse, bugünü çok uzun bir süre konuşacağız. Bu her zaman hatırlayacağım bir şey olacak. En azından son basketmimi attım. Garip ama güzel bir anı olacak." sözlerini kaydetti.

43 yaşındaki Vince Carter, Atlanta Hawks'ın 136-131 kazandığı New York Knick karşılaşmasıyla son maçına çıkmış olabilir. Veteran yıldız oyuncu Corona virüsünün NBA'i etkilemesi ve süresiz askıya almasının ardından muhtemel olarak Carter'ın kariyerinin son maçına çıkmış olabilme olasılığını doğuruyor. Vince Carter bu konuyla ilgili olarak, "Durumu kabul ediyorum, ama sadece zamanımı geçirip, kapıdan çıkıyorum... İster inanın, ister inanmasın ama aslında bu sorun değil. Ben iyiyim. Ben sadece ... oyun güzeldi." sözlerini kaydetti.

Haberin Devamı

43 yaşındaki Vince Carter, kariyerinde sekiz kez All-Star seçilmiş ve maç başına 16.7 sayı, 4.3 ribaund ve 3.1 asist ortalamalarıyla oynamıştı.

YORUM YAZ