MENÜ

"Böyle bir lige şahit olmadım"

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 5 takımın küme düşmeme mücadelesi verdiğini, 8 takımın da şampiyonluk için yarıştığını söyleyerek, "Böyle bir lige şimdiye kadar şahit olmadım" dedi.

"Böyle bir lige şahit olmadım"

Bank Asya 1'inci Ligi'nde lider Orduspor'un iki puan gerisinde 4'üncü sırada bulunan Boluspor, Denizlispor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor. Hazırlıklarını tamamlayan Boluspor, bu sabah Denizli'ye hareket etti. 13 yıllık teknik direktörlük hayatında böyle bir lige şahit olmadığını belirten Levent Eriş, "Bu 13 yılın 10 yılını Bank Asya 1'inci Ligi'nde çalışarak geçirdim. İki yıl küme düşmeme mücadelesi veren, kalan 8 yılımı da hep zirve mücadelesi yapan takımlarda geçirdim. Ligde 5 takım düşmemeye, 8 takımda şampiyonluğa oynuyor. Bugüne kadar ilk iki yarışının hiç bu kadar çetin geçtiği bir yıla rastlamadım" diye konuştu.

Haberin Devamı

Eriş kritik haftalara girdiklerini açıklayarak, şöyle konuştu: "Son iki haftada alınan galibiyetin ve Karşıyaka maçında ortaya konulan futbolun devamını getirmek istiyoruz. Özelikle bu haftalarda iyi oyun yakalamak zordur. Karşıyaka maçında yakaladığımız bu oyunu sürdürmek istiyoruz. Saha ve hava şartları zor ancak kazanmak için sahaya çıkacağız"

Koray YILMAZDEMİR - Bolu / DHA

YORUM YAZ