MENÜ

Boyko & Douglas'da fark 1 milyon euro

Transferde sessiz günler geçiren Beşiktaş, Dnipro'da forma giyen kaleci Denys Boyko ve Douglas Silva için yeniden atağa kalktı.

Boyko & Douglas'da fark 1 milyon euro

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Uzun süredir transfer listesinin en başında yer alan Boyko ve Douglas’ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen siyah ­beyazlı yönetim bu oyuncular için yaptığı teklifi 6 milyon eurodan, 7 milyon euroya çıkardı. İndirime yanaşmayan Dnipro’nun istediği 8 milyon euroya böylece biraz daha yaklaşıldı.

Beşiktaşlı yöneticiler, Boyko ve Douglas transferine son noktayı koymak için kısa süre içinde Ukrayna’ya gidecek. Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları’nın, Dnipro’lu yetkililerle masaya oturacağı belirlendi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, Boyko ve Douglas’ı en kısa sürede kadrosunda görmek istemesi nedeniyle çalışmaları hızlandıran siyah­beyazlı yönetim aradaki 1 milyon euroluk fark için Dnipro ile kıran kırana pazarlık yapacak.

Öncelik kalecide

Beşiktaşlı yöneticilerin ilk etapta kaleci Boyko’nun transferini garanti altına almaya çalışacağı aktarıldı.

Douglas’ı da çok isteyen siyah­beyazlılar, Boyko’dan hemen sonra 25 yaşındaki Brezilyalı stoperin işini bitirecek.

Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları’nın, Boyko ve Douglas’la birlikte Türkiye’ye dönmek için çaba harcadığı ve bu oyuncuların Mersin İdmanyurdu ile oynanacak lig maçına bile yetişebilecekleri kaydedildi. Siyah­beyazlıların, Motta ve Franco dışında takımdan ayrılacak oyuncu olmadığı için başka transfer yapmayacağı da ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ