MENÜ

Bosna gol atmaktan sıkıldı

2014 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda Bosna-Hersek deplasmanda Leichtenstein'ı 7 farklı skorla, 8-1 mağlup ederek gruba galibiyetle başladı.

Bosna gol atmaktan sıkıldı

Maça Bosna-Hersek hızlı başladı ve 27. dakikada Sejad Salihovic'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra dakika 31'de Bosna-Hersek bir kez daha öne geçti. Bu sever golün ismi Zvjezdan Misimovic'ti. Bosna-Hersek gole doymadı ve 34. dakikada farkı Vedad Ibisevic ile 3'e çıkarttı. Ibisevic 40. dakikada bir kez daha sahneye çıkan isim oldu ve skoru 4-0'a getiren golü kaydetti.

İlk yarı 4-0'lık Bosna-Hersek üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarının hemen başında 46'da sahneye çıkan isim bu sefer Manchester City'nin santraforu Edin Dzeko oldu. Dzeko, takımını 5-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Liechtenstein, ilk golünü 61'de Mathias Christen ile kaydetti ancak Bosna-Hersek'in cevabı gecikmedi. 65'te bir kez daha Dzeko sahneye çıktı ve Liechtenstein'ın golüne cevap verdi: 1-6.

81. dakikada Dzeko, kendisinin 3 takımının 7. golünü kaydederek hat-trick yaptı. Bosna-Hersek'te son golü 83. dakikada Ibisevic kaydetti ve maç 8-1 Bosna'nın üstünlüğü ile sona erdi.

Bu skorla Bosna-Hersek ilk maçında farklı bir galibiyet alarak 1. sırada yer aldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ