Alman basını yazdı! Dortmund'ın gizli planı: Galatasaray ve Fenerbahçe...

Almanya Bundesliga devi Borussia Dortmund, geçen sezon şampiyonluğu averajla Bayern Münih'e kaptırmasının ardından kötü bir sezon geçiriyor. Lider Bayer Leverkusen'in 20 puan gerisinde kalan sarı-siyahlıların gizli planı Alman basını tarafından açıklanırken, haberde Galatasaray ve Fenerbahçe detayı da yer aldı. İşte detaylar...

Alman basını yazdı! Dortmund'ın gizli planı: Galatasaray ve Fenerbahçe...

Geçtiğimiz sezon Bundesliga şampiyonluğunu Bayern Münih'e kaptıran Borussia Dortmund bu sezon 26. hafta itibariyle lider Bayer Leverkusen'in 20 puan gerisinde kaldı.

Haberin Devamı

GEÇEN SEZON SON MAÇTA YIKILDI

2022/2023 sezonunda Edin Terzic yönetiminde muhteşem bir performans sergileyen Alman devi, son maç öncesi Bayern Münih'i geçerek liderlik koltuğuna oturmuştu. Son haftada sahasında Mainz'i ağırlayan sarı - siyahlılar kazandığı takdirde, Bayern Münih'in maçına bakmaksızın şampiyonluğa ulaşacaktı.

İlk 24 dakikada 2-0 geriye düşen Terzic'in öğrencileri, 69 ve 90. dakikalarda bulduğu gollerle beraberliği yakalasa da galibiyeti getirecek golü bulamadı. 71 puana ulaşan Borussia Dortmund son hafta şampiyonluk kupasını averajla Bayern'e kaptırmıştı.

Alman basını yazdı Dortmundın gizli planı: Galatasaray ve Fenerbahçe...

'DORTMUND'UN GİZLİ PLANI'

Yardımcı antrenörlük görevine Nuri Şahin'i getiren sarı - siyahlılarda Teknik Direktör Edin Terzic ile sezon sonunda yolların ayrılması gündeme gelirken, Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden BILD, sarı - siyahlılar ile ilgili dikkat çeken bir haber yayınladı.

Haberin Devamı

'Borussia Dortmund'un gizli planı' başlıklı haberde, yaz aylarında takımdan ayrılacak isimler yayınlandı. İşte haberde yer alan isimler ve onların ayrılış nedenleri:

"Youssoufa Moukoko: Forvet oyuncusunun sözleşmesi bir yıl önce 2026'ya kadar uzatıldı. Ancak performansındaki patlama gerçekleşmedi. Dortmund teklif gelirse onunla konuşmaya hazır.

Sebastien Haller: Afrika Kupası zaferine rağmen, atlattığı kanser hastalığından önceki eski gücüne kavuşacağına dair şüpheler var. Haller'in piyasa değeri 18 milyona kadar düştü. Haller için çözüm yurt dışı olabilir?"

'GALATASARAY VE FENERBAHÇE...'

Haberde, A Milli Takım kadrosunda yer alan ve Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sık sık transfer gündemine giren Salih Özcan ismine de yer verildi. Haberde iki Süper Lig devinin ilgisinin oyuncunun üzerinde olduğuna da değinildi:

Alman basını yazdı Dortmundın gizli planı: Galatasaray ve Fenerbahçe...

"Salih Özcan: Savaşçı orta alan oyuncusu üst düzey Türk kulüpleri Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgisini çekti. Dortmund artık Salih'in (2026'ya kadar sözleşmesi var) uzun vadede kilit oyuncu olacağından şüphe duyuluyor.

Ramy Bensebaini: Sol bek sezonun ilk yarısında hayal kırıklığı yarattı ve Ian Maatsen'in (22) kiralanmasının ardından şu anda sadece yedek kulübesinde. Transferdeki yanlış anlaşılma beklenenden daha erken sona erebilir."

Haberin Devamı

Alman basını yazdı Dortmundın gizli planı: Galatasaray ve Fenerbahçe...

YORUM YAZ