MENÜ

Borussia Dortmund - Schalke 04 S Sport 2 canlı izle

Coronavirüs nedeniyle ara veren Bundesliga, uzun bir aradan sonra başladı. Haftanın en önemli maçında Ruhr derbisi oynanıyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Borussia Dortmund-Schalke 04 maçı yoğun ilgi görüyor. Mücadele S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanırken, karşılaşmayı canlı izlemek isteyen futbolseverler google üzerinden 'S Sport 2 canlı izle, S Sport 2 şifresiz' araması yapıyor. Borussia Dortmund - Schalke 04 maçı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Avrupa futbolu yeniden hareketlenirken, Bundesliga nefesleri kesecek bir derbi ile geri döndü. Haftanın en önemli maçında Ruhr derbisi oynanıyor. Lider Bayern Münih'i takibini sürdüren Borussia Dortmund, Avrupa potasında yer alan Schalke 04'ü konuk ediyor. Bundesliga'da son 8 maçtan 7 galibiyet çıkaran Dortmund, geri dönüşünü galibiyetle yapıp serisini sürdürmek istiyor. Son 7 maçından da galip ayrılamayan Schalke ise güçlü rakibini devirip, kötü gidişata son vermek istiyor. 25 haftası geride kalan Bundesliga'da Borussia Dortmund, 51 puanla lider Bayern Münih'in 4 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

Haberin Devamı

Schalke'de sakatlığı süren milli futbolcumuz Ozan Kabak, maç kadrosunda yer almıyor.

Borussia Dortmund - Schalke 04 maçı hangi kanalda?

Dev maç TSİ 16.30'da başladı. Signal Iduna Park'ın ev sahipliği yaptığı 90 dakika S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanıyor. Maçın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Borussia Dortmund - Schalke 04 ilk 11'ler:

Borussia Dortmund: Bürki, Akanji, Hummels, Piszczek, Hakimi, Guerreiro, Delaney, Dahoud, Reyna, Brandt, Haaland

Haberin Devamı

Schalke 04: Schubert, Kenny, Sane, Todibo, Nastasic, Oczipka, McKennie, Suat Serdar, Harit, Caligiuri, Raman

YORUM YAZ