MENÜ

Albert Riera, Fransa'yı karıştırdı: Şoke eden iddia! Galatasaray'ın eski yıldızı...

Liverpool ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Albert Riera'nın, Fransa Ligue 2'de oynanan St Ettienne - Bordeaux karşılaşmasının ardından rakip oyunculardan birine tokat attığı iddia edildi. Bu haberlerin ardından Bordeaux kulübünden resmî bir açıklama geldi. İşte detaylar...

Albert Riera, Fransa'yı karıştırdı: Şoke eden iddia! Galatasaray'ın eski yıldızı...

Fransa Ligue 2 ekibi Bordeaux, ligin 33. hafta mücadelesinde dün akşam St Ettienne'ye deplasmanda 2-1 mağlup oldu. 42'de Pedro Diaz'ın golüyle öne geçen ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan konuk ekip, 90+1 ve 90+4'te Irvin Cardona'nın gollerine engel olamayınca dramatik bir şekilde 2-1 yenildi. Bordeaux bu mağlubiyetle, küme düşme potasıyla arasındaki puan farkını açıp rahatlama fırsatını tepti.

Haberin Devamı

'BANA ALERJİSİ OLAN VARSA...'

RİERA İÇİN TOKAT İDDİASI!

Gergin geçen karşılaşmanın ardından soyunma odasında tartışmaların yaşandığı ortaya çıktı. RMC Sport'ta yer alan habere göre Liverpool ve Galatasaray'ın eski yıldızı olan Bordeaux Teknik Direktörü Albert Riera, tüneldeki olaylar esnasında bir St Ettienne oyuncusuna tokat attı. Bu anlara beIN SPORTS'tan bir gazetecinin de tanık olduğu iddia edildi.

Albert Riera, Fransayı karıştırdı: Şoke eden iddia Galatasarayın eski yıldızı...

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

İddiaların ardından Bordeaux, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Kulüpten yayınlanan metinde, "FC Girondins de Bordeaux, bu akşamki maçın ardından sosyal medyada dolaşan yanlış bilgileri düzeltmek ister. Maçtan sonra soyunma odası girişinde kısa süreli bir itiş kakış yaşanmış, antrenörümüz de buna tepki göstermiştir. Ne hakemler ne de delegeler olayı rapor etme gereği duymamıştır" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

RİERA'NIN TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARİYERİ

Profesyonel futbol kariyerini 2016 yılında sonlandırarak kramponlarını çıkaran Albert Riera, 2020 yılında Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevine başladı. 2021 yılında görevden ayrılan İspanyol antrenör, 2022 yılının ocak ayında sarı-kırmızılı takımda yeniden aynı görevi üstlendi. 2022'nin haziran ayında bir kez daha takımdan ayrılan Riera, bir ay sonra Slovenya'nın Olimpija Ljubljana kulübünde ilk teknik direktörlük görevine başladı. Daha sonra bir başka Sloven kulübü olan NK Celje'yi çalıştıran Riera, 2023'ün ekim ayından bu yana ise Bordeaux'nun başında yer alıyor.

YORUM YAZ