MENÜ

Bonsu görüşmeleri devam ediyor

Erkan Tiryaki - Beşiktaş Basketbol Takımı Genel Menajeri Haluk Yıldırım, bir iki hafta içerisinde önemli transferler yapabileceklerini söyledi.

Bonsu görüşmeleri devam ediyor


Siyah-beyazlı kulüpte görevine yeni başlayan Haluk Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini belirterek, "THY Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi ilk defa temsil etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bir iki hafta içinde önemli oyuncuları transfer edeceğimizi düşünüyorum. İyi bir takım kurup, bütçemizle orantılı olarak iyi bir Beşiktaş seyrettirmek istiyoruz" diye konuştu.

-"Kalıcı olmak için adımlar atacağız"-

Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren Pops Mensah Bonsu’yu kadroda tutmak istediklerini vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti:
"Geçen sezon kadromuzda olup da sözleşmesi devam eden tek oyuncumuz Can Akın. Mensah Bonsu’yla da görüşmelerimiz sürüyor. Bu hafta içinde neticelenir. Çok oyuncuyla görüşüyoruz ama Mensah Bonsu bunlar içinde öncelikli olanı. Geçen yılki başarılardan dolayı işlerimiz daha zorlaştı. Çıta yükseldi. Önemli olan buralarda geçici değil, kalıcı olmak. Biz de kalıcı olmak için önemli adımlar atacağız. Hedefimiz, istikrarlı ve hep yukarılara oynayan bir Beşiktaş oluşturmak."

Haberin Devamı
YORUM YAZ