MENÜ

Boluspor'un ikinci coronavirüs testinde de pozitif vakaya rastlanmadı

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da kulüp başkanı, teknik ekip ve futbolcular ile kulüp çalışanlarına ikinci kez yapılan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinde pozitif vakaya rastlanmadığı bildirildi.

Boluspor'un ikinci coronavirüs testinde de pozitif vakaya rastlanmadı

TFF 1. Lig’de 25 puan ile 15’inci sırada bulunan Boluspor, liglerin başlamasına günler kala ikinci kez coronavirüs testinden çıktı. İlk yapılan test sonuçlarının negatif çıktığı duyurulurken, kırmızı beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, testlerin yine negatif çıktığı duyuruldu.

Haberin Devamı

Yapılan açıklama, “Başkanımız Necip Çarıkcı, Teknik Direktörümüz Fırat Gül ve yardımcıları, Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımız, idari ve destek ekibi çalışanlarımıza yapılan ikinci COVID-19 testleri sonuçlanmış ve pozitif vakaya rastlanmamıştır. Koronavirüs salgınına karşı fedakarca görevlerini yapan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Kulübümüz, Ramazan Bayramı sonrası bir kez daha COVID-19 testinden geçecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

YORUM YAZ