MENÜ

Boluspor Andre Santos'u transfer etti

Boluspor, Andre Santos ve Poepon'u kadrosuna kattı.

Boluspor Andre Santos'u transfer etti

PTT 1'nci Lig takımlarından Boluspor, Fenerbahçe'de 2009-2011 arasında forma giyen 33 yaşındaki Brezilyalı Andre Santos'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

POEPON'DA SÖZLEŞME YAPTI

İsviçre'nin FC Wil 1900 takımından transfer edilen orta sahada oynayan Andre Santos ve Hollanda'nın Roda JC Kerkrade takımından alınan forvet oyuncusu 29 yaşındaki Rydell Poepon için imza töreni düzenlendi. Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende Santos ile Poepon, 2'şer yıllık sözleşmeye imzaladı.

BAŞKAN ÇARIKÇI: "GÜZEL GÜNLER YAŞAYACAĞIZ"

Başkan Çarıkçı, yaptığı konuşmada, "Boluspor tarihine geçecek büyük bir transfer yaptık. Bu transfer hepimize hayırlı olsun. İnşallah Santos'la birlikte güzel günler yaşarız. Poepon'da çok kaliteli bir oyuncu. Bize katkı sağlayacaklarını düşünüyorum" dedi.

SANTOS: "ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM"

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Santos ise Türkiye'ye geri döndüğü için mutlu olduğunu söyledi. Boluspor'u Süper Lige çıkarmak için çalışacağını belirten Santos'da şunları söyledi: "Burada her kulüpte olduğu gibi yapmam gerekenleri yapacağım. Elimden gelenin fazlasını vermeye çalışacağım. Boluspor taraftarlarına da bana verdiği destek için teşekkürler."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ