MENÜ

Bol şans Sultanlar

Japonya'ya kaybederek yarı finali zora sokan A Milli Bayan Voleybol Takımımız, hem son 4 hem de 5.'lik iddiasını sürdürebilmek için bu sabah 06.30'da Peru'nun karşısına çıkacak.

Bol şans Sultanlar

16. Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası Japonya’da tüm hızıyla sürerken A Milli Takımımız turnuvanın 2. turundaki grup maçlarına verilen 1 günlük aranın ardından bu sabah 06.30’da Peru ile karşılaşacak. E Grubu’ndaki ilk mücadelesinde Sırbistan’ı 3-0 yenen ve yarı final şansını artıran Filenin Sultanlar’ı, sonrasında ise ev sahibine 3-1 kaybederek işleri zora sokmuştu. NTV Spor’dan canlı yayınlanacak karşılaşmada hedef; Peru’yu devirip, son 4’e girmek ya da olmazsa 5.’lik şansını sürdürmek olacak. Tabii ki Ay-Yıldızlılar’ın kaderi, üst sıradaki rakiplerinin oynayacağı maçlara göre şekillenecek. 2. tur sonunda ilk 6 takım arasına girenler, yarı final grubuna yükselecek.

Haberin Devamı

En skorer Neslihan Darnel
E ve F Grupları’nda ilk 2 sırayı alanlar dörtlü final, 3. ve 4.’ler 5-8’incilik, 5. ve 6. takımlar 9-12’ncilik maçları oynayacak. Bu arada şampiyonanın 2. turunda voleybolcumuz Neslihan Darnel, en skorer oyuncu sıralamasında ilk sırada yer aldı. Naz Aydemir ile Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu da, ‘en’ler listesindeki diğer Türk oyuncular oldu.

YORUM YAZ