Dünya bu maçı konuşacak: Floyd Meyweather-Khabib Nurmagomedov!

UFC hafif sıklet unvan maçında Conor McGregor'ı devirerek altın kemerini korumayı başaran Khabib Nurmagomedov, tüm zamanların en iyi boksörlerinden biri olarak gösterilen Floyd Mayweather'a meydan okumuştu.

Son olarak Ağustos 2017'de Conor McGregor'la dövüşen ve rakibini 10. rauntta devirmeyi başaran ABD'li boksör ise Nurmagomedov'un bu meydan okumasını kabul etti.

Kariyerinde çıktığı 50 maçın tamamını kazanan Mayweather, TMZ Sports'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bana meydan okudu, o hâlde benim dünyama gelmek zorunda. Bir röportajında benim McGregor'u nakavt edemediğimi söylüyormuş. Tamam da Khabib, demek ki benim artıklarımla dövüşüyorsun. Şimdi dövüşeceğiz. Ben kendimin patronuyum. Khabib'in ne düşündüğünü bilmiyorum ama ben hazırım."

"Khabib'le karşılaştığımda 9 haneli bir para kazanacağım. Evet, McGregor'ı yendiğimde kazandığımdan daha fazla... 110 milyon ile 200 milyon dolar arasında bir paranın garanti olacağını düşünüyorum."

Nurmagomedov, Mayweather hakkında yaptığı son açıklamada "Haydi Floyd! Şu an dövüşmeliyiz. 50-0'a karşılık 27-0! İkimizin de hiç yenilgisi yok. Ancak ormanda yalnızca bir kral vardır. Elbette kral benim çünkü sen McGregor'ı nakavat edemezken ben bunu kolayca başarmıştım." demişti.