MENÜ

Bobo müjdesi

Önce Almeida, sonra da Nobre'nin sakatlığıyla golcü sıkıntısı içerisine giren Beşiktaş'a Bobo'dan iyi haber geldi. Sambacı'nın derbide forma giyebileceği dile getirildi.

Bobo müjdesi

Sakatlıklardan yakasını kurtaramayan Beşiktaş, Hugo Almeida ile Nobre’nin yokluğunda golcü krizine girmişti. Hafif sakatlığı bulunan Bobo’nun da Galatasaray derbisinde oynayıp, oynamayacağı gizemini koruyordu. Ancak dün sağlık ekibinden gelen haber, Siyah-Beyazlılar’da yüzleri güldürdü. Takımla çalışmalara başlayan Brezilyalı forvetin, büyük bir ihtimalle Galatasaray’a karşı görev yapabileceği dile getirildi. Daha önce oynadığı derbilerde iyi bir görüntü çizip, Kartal’ı uçuran Bobo’nun da Galatasaray’a karşı forma giymek istediği belirtildi.

Haberin Devamı

‘Bize düşen galip gelmek’

Teknik direktör Tayfur Havutçu’yla kısa bir görüşme yapan Bobo’nun hocasından forma istediği, Havutçu’nun da öğrencisinin bu tavrından memnun kaldığı ifade edildi. Nobre ve Almeida’nın yokluğunda Kartal’ın elindeki tek golcü durumunda bulunan Bobo, “Önce Galatasaray, sonrasında İstanbul Belediye ile kritik maçlara çıkacağız. Bize düşen iki karşılaşmayı da kazanıp, üzdüğümüz taraftarları mutlu etmektir. Sakatlığımı büyük ölçüde atlattım. Eğer hocam şans verirse, üzerime düşen görevi fazlasıyla yapmaya hazırım” ifadesini kullandı.

YORUM YAZ