MENÜ

Bluestacks'in yeni sürümü çıktı!

Popüler Android emülatörü Bluestacks, dördüncü sürümü ile büyük yenilikler ve performans artışlarıyla geliyor. Yeni sürümde neler vaat ediliyor, haberimizde sizler için inceliyoruz.

Bluestacks'in yeni sürümü çıktı!

İlk olarak 2009 yılında piyasaya sürülen ve bilgisayarlar için çıkarılan Android emülatörleri arasında belki de en popüleri olan Bluestacks, bugün yayınlanan dördüncü sürümü ile büyük yenilikler getiriyor. Şirket, yeni emülatörlerinin önceki sürümünden 8 kat, Galaxy S9‘dan ise tam 6 kat hızlı olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

Yeni arayüz!

Yeniden tasarlanan tasarımları sayesinde ile artık çok daha sade ve temiz bir arayüz, kullanıcıları bekliyor. Oyunlarla daha bütünleşik çalışan arayüz, artık çok daha kullanışlı.

Geliştirilmiş girişler

Oyunlar için özel olarak tekrardan hazırlanmış cihaz kontrol girişleri artık bilgisayar kullanıcıları için, oyunlarda çok daha doğal bir performans sergiliyor. Kontrolleri kategorilere ayırmış olan geliştiriciler, her şeyi sade ve kullanımı kolay şekilde tutmaya odaklanmış.

Aynı anda farklı hesaplarla oyun oynama özelliği!

Yeni eklenen özellik sayesinde, artık farklı hesaplardan giriş yapmış olduğunuz oyunları tek bir pencere üzerinden oynayabilmeniz mümkün. Bazı oyunlarda ciddi avantaj sağlayabilecek olan bu özellik, emülatörün en iyi özelliklerinden biri diyebiliriz.

Haberin Devamı

Bluestacks puanlandırma sistemi

Yeni eklenen bu sistemle, yazılımdan kazanacağınız puanlarla çeşitli ödüllere erişebilmeniz mümkün.

Sanıyoruz ki Bluestacks, kullanıcıları çeşit çeşit Android emülatörü deneyerek en iyisini bulmaya çalışmasından kurtaracak. Sizce en iyi Android emülatörü hangisi? (ShiftDelete)

YORUM YAZ