MENÜ

"Bizde olsa ölürdü"

Carlos Tevez, Terry'nin yaşadığı aşk skandalı hakkında konuştu... Arjantinli futbolcu, “Onun, eski takım arkadaşı ve eşine ihanet etmesi kabul edilemez. Bu yaşananlar ülkemde olsa, hayatta kalması inanın mucizelere bağlıydı” dedi.

"Bizde olsa ölürdü"

Chelsea’den eski takım arkadaşı Wayne Bridge’in sevgilisi ile gizli aşk skandalının ortaya çıkmasının ardından olay adam haline gelen John Terry hakkında, şu an Bridge’in Manchester City’den takım arkadaşı Carlos Tevez, bomba gibi açıklamalar yaptı. İspanya’nın AS Gazetesi’nde çıkan haberde Tevez, İngiltere Milli Takım kaptanlığı elinden alınan Terry’nin benzer bir hareketi ülkesi Arjantin’de yapması halinde, hayatta kalmasının oldukça zor olacağını söyledi. Yıldız golcü, “Terry’nin, Bridge’e yaptığı ihaneti açıklamak oldukça zor. Örneğin benim ülkemde komşum, sizin böyle skandala imza attığınızı öğrense,ya ayaklarınızı kaybederdiniz ya da hayatta kalmanız mucizelere bağlıydı. İşin açıkçası, öldürülürdünüz” yorumunu yaptı.

‘Formamı çekti, çıldırdım’
Premier Lig’de Chelsea’yi 4-2 yendikleri maçta Terry ile yaşadığı tartışmaya da değinen Tevez, “Formamı çektiği için doğal olarak ben de ona tepki gösterdim. Maç içinde formamın çekilmesinden her zaman nefret ederim” ifadelerini kullandı. Arjantinli oyuncu Terry’ye tepki gösterirken İngiliz taraftarlar futbolcularına sahip çıktı. İngiltere’nin, Mısır’la oynadığı dostluk karşılaşmasında sahaya kaptan olarak çıkmayan deneyimli savunmacı için seyirciler, “Seni bağışladık Terry” şeklinde özel pankartlar hazırladı.



‘Destek çok önemliydi’
Yaptığı hatanın farkında olduğunu belirten Terry ise, “Taraftarların bana verdiği destek çok önemliydi. Tabii ki ufak bir grup, bana tepki gösterdi ama bunlarla başa çıkabilecek olgunluğa sahiptim. Ülkem adına elimden gelenin en iyisini hem şimdi hem de Dünya Kupası’nda yapmaya devam edeceğim. Geçmişi arkamda bıraktım. Önümde önce Chelsea, ardından da İngiltere ile yapacağımız çok önemli maçlar var” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ