MENÜ

"Biz değil, Fenerbahçe endişelensin"

Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, Antalyaspor'un hafta sonu hafta sonu endişe etmesi gereken takımın Fenerbahçe olduğunu söyledi.

"Biz değil, Fenerbahçe endişelensin"

Hasan Akıncıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe’nin önemli bir rakip olduğuna dikkati çekti. Bu nedenle rakibin önemini ve ciddiyetini bildiklerine işaret eden Akıncıoğlu, "Fenerbahçe her ne kadar zor dönem yaşıyorsa da dünya yıldızlarını barındıran bir kulüptür. Dolayısıyla zor bir mücadele olacak" dedi.

Futbolculara ve teknik heyete güvendiklerine işaret eden Akıncıoğlu, şunları kaydetti:

"Türkiye’de gerçek takım olmuş ekiplerden biriyiz. Fenerbahçe deplasmanında iyi bir mücadele verip, puan veya puanlar alarak Antalya’ya dönmeyi arzuluyoruz. Fenerbahçe - Antalyaspor maçı Süper lig’in en önemli mücadelelerinden biri olacak bu hafta. Herkesin dikkati bu maçta olacak. Teknik heyetimiz ve oyuncularımızın bu müsabakada yüzümüzü kara çıkarmadan gereğini yapacağına inancımız tamdır. Antalyaspor ligde konumu itibariyle Fenerbahçe’den daha rahat. Antalyaspor rahat, endişe etmesi gereken takım Fenerbaheçe’dir. Maç sahada oynanır ve kazanılır. Bu maçta da federasyon ve hakem camiasına olan güvenimiz tamdır. Maçın sonucuna etki edebilecek spekülasyonlardan kaçınılması gerekir. İyi olan tarafın kazanmasını arzu ediyoruz."

Haberin Devamı
YORUM YAZ