MENÜ

"Biz bu gruptan çıkarız"

Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, dün Ali Sami Yen Stadı'nda Galatasaray'a yenilmelerinin ölçü olmadığını belirterek, "Denizlispor, kupada gruptan çıkacaktır" dedi.

"Biz bu gruptan çıkarız"

Özsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray’a karşı dün oynadıkları karşılaşmada oyuncularını iyi mücadele ettiklerinden dolayı kutladığını söyledi. Türkiye’nin 3 büyük kulübünden biri olan Galatasaray’a yenilmelerinin ölçü olmadığını ifade eden Özsoy, "Bizim bütçemiz ile onların bütçesi ortada. Teknik ekibimiz böyle bir kadro ile maça çıkmayı uygun gördü. İlk 11’de oynayan 6 oyuncumuz kadroda yoktu. Ama yine de Ali Sami Yen’de başa baş oynadığımızı düşünüyorum. Girdiğimiz birkaç gol pozisyonu vardı. Onları değerlendirebilseydik, maç daha farklı olabilirdi. Futbolcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

Kupada gruptan çıkmanın önemli olduğunu, ancak öncelikle Süper Lig’e yükselmeyi hedeflediklerini belirten Özsoy, "Ligdeki yenilmezlik unvanımızı korumak istiyoruz. Pazar günü Samsunspor deplasmanından 3 puanla Denizli’ye dönmek istiyoruz. Bu karşılaşma da zor geçecek gibi görünüyor. Rakiplerimiz ile puan farkını açmak için Samsunspor maçından iyi sonuçla dönmek istiyoruz" dedi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ