MENÜ

'Biz bitti demeden...'

Galatasaraylı futbolcular, bir yandan camia olarak yakaladıkları hava, diğer taraftan da zirvedeki Fenerbahçe'nin durumuna bakarak, şampiyonluğa olan inancı daha da artırdılar. Sarı-Kırmızılı oyuncuların ortak yorumu şu: “Biz bitti demeden bu iş bitmez...”

'Biz bitti demeden...'

Daha iki hafta önce Fenerbahçe ile arasında 10 puan fark bulunan Galatasaray, üst üste iki maçta Bursa ve Eskişehir’i devirirken, 9 gol attı, kalesinde gol bile görmedi. Aynı dönemde de Fenerbahçe, Eskişehir ve Sivasspor’a mağlup olunca, aradaki puan farkı bir anda 4’e indi. Galatasaraylı futbolculara göre aradaki fark 4 değil, 1 puan. Zira Arena’da oynanacak Fenerbahçe derbisinde Sarı- Kırmızılılar mutlak galibiyet elde edeceğine inanıyor. Bununla birlikte, Galatasaraylı oyuncular, puan farkının çok daha erkenden bitebileceği ve Cim Bom’un öne geçebileceği görüşünde. Çünkü Cim Bom, camiada yakalanan hava ve yükselen performans ile galibiyet serisine devam edecek kadro istikrarını yakalarken, Fenerbahçe’de tam tersi bir görüntü olduğu düşünülüyor. Önümüzdeki hafta sonunda Galatasaray, Antalya’ya konuk olurken, Fenerbahçe sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Sarı- Lacivertli ekipteki eksik oyuncuların çokluğu, 8 haftadır kazanamayan Kasımpaşa’nın galibiyet ihtiyacı, bu mücadeleyi oldukça ilginç kılıyor.

‘Daha Arena’ya gelmeden...’

Cim Bom’da ise hafta içinde bu kez Türkiye Kupası’nda yine Antalya ile oynanacak maç, yedek oyuncuların sahne alacağı bir 90 dakika olacak. Böylece as oyuncular dinlenme fırsatı bulabilecek. İşte Galatasaraylı oyuncular, tüm bu sebepleri bir araya getirerek, Arena’daki derbiye kadar, Galatasaray’ın puan farkıyla zirveye kurulabileceği görüşüne sahip. Teknik direktör Roberto Mancini de sürekli olarak oyuncularına bu puan hesabıyla ilgili görüşlerini aktarıyor ve herkesin tamamen sezona konsantre olmasını istiyor.

Fener'de görüntü yok!


Galatasaray ile Fenerbahçe arasında uzun süredir devam eden ‘duran adam’ sevinci rekabeti, bir süredir yerini tek taraflı bir gösteriye bıraktı. Zira Sarı-Kırmızılı oyuncular, son 2 haftadır gelen galibiyetlerle bu zafer pozunu daha da kalabalık bir şekilde vermeye başlarken, üst üste alınan mağlubiyetler nedeniyle Fenerbahçe cephesinden bu pozlara cevap gelmedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ