MENÜ

Bitmeyen gerilim

Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Ali Turan, Nordin Amrabat derken, son olarak Furkan Özçal transferinde Galatasaray ile Kayserispor yine karşı karşıya geldi. Anadolu kulübü, Cim Bom'a tepkili.

Bitmeyen gerilim

İki kulübü bu kez karşı karşıya getiren konu, 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Furkan Özçal’ın Galatasaray’a transferi. Daha önce Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz’u isteyen Cim Bom’a, “Satmıyoruz” diyerek billboard’lar yaptıran Kayserispor Yönetimi, Ali Turan’ın Florya’ya bonservisi elinde gitmesiyle küplere binmişti. O günden beri Galatasaray’a talip olduğu tüm oyuncular için zorluk çıkaran Anadolu temsilcisi, son olarak Nordin Amrabat’ın transferinde gerilim yaşatmış, fakat taraflar en sonunda astronomik bir bedelle mutabakat sağlamıştı. Amrabat için kasasından 8 milyon Euro’yu aşkın bir para çıkaran Sarı-Kırmızılılar, rövanşı ise Furkan Özçal’la aldı. Bu transferin öyküsü de hayli ilginç.

Karabük için izin vermişlerdi


Zira Kayserispor’dan 200 bin Dolar alacağına karşılık bonservisini isteyen Furkan, transferin son gününde Karabükspor’la anlaşmak üzereydi. Kayseri Yönetimi de genç oyuncunun bu talebini kabul etti. Ancak son anda araya giren Galatasaray işi bitirdi ve Furkan’ı İstanbul’a getirdi. Genç yetenek için daha önce Cim Bom’dan 2 milyon Euro isteyen Kayserispor Yönetimi de bu gelişmeye büyük tepki gösterdi ve yeni bir tartışmanın fitili ateşlenmiş
oldu.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ