MENÜ

Bitmeyen aşk: Loic Remy

Başkan Fikret Orman, son iki sezondur transfer etmek istediği Loic Remy’yi bu kez bitirmekte son derece kararlı. Fransız yıldıza yıllık 3 milyon Euro (12 milyon TL) sunuldu, Chelsea’ye de bonservis olarak 2 milyon Euro (8 milyon TL) teklif edildi.

Bitmeyen aşk: Loic Remy

Geçen sezon Porto’dan kiralanan Vincent Aboubakar’ın transferinde mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş, Kamerunlu oyuncuyu askıya alırken, rotayı diğer forvetlere çevirmişti. İşte bu doğrultuda Siyah-Beyazlılar’ın gündemine, daha önce de istediği ve bonservisi Chelsea’de olan Loic Remy geldi.

Başkan Fikret Orman’ın iki sezondur her transfer döneminde gündemine gelen Fransız futbolcuda bu kez mutlu sona ulaşmak istediği öğrenildi.

Geride bıraktığımız sezonu Crystal Palace’ta kiralık olarak geçiren, ancak yaşadığı sakatlıklar sebebiyle sadece 8 maçta forma giyebilen Remy için düşünülen teklifin hazırlandığı bildirildi.

Sözleşmesi de bitiyor

İngiliz ekibiyle sözleşmesi 2018’de bitecek olan ve Maviler’in hocası Conte’nin kadroda düşünmediği 30 yaşındaki golcüyü 2 milyon Euro’ya bonservisiyle almak isteyen Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcuya da 3 milyon Euro yıllık ücret sunmayı planlıyor.

Chelsea kulübüyle ikili ilişkileri oldukça iyi olan Başkan Orman’ın bizzat üstlendiği transferin, önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor. Remy cephesinin de, özellikle Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle Beşiktaş’a sıcak baktığı zaten biliniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ