MENÜ

Bisiklette Ramazan Yılmaz'dan iki birincilik

Avrupa ve Dünya Pist Şampiyonaları hazırlık programı kapsamında iki haftalık Slovenya kampında yer alan ve geçtiğimiz cumartesi günü önce Avusturya Wels ardından 23 Nisan Pazar günü Avusturya Walding’te peş peşe düzenlenen iki yol yarışında mücadele eden Ramazan Yılmaz iki yarışta da birincilik elde etti.

Bisiklette Ramazan Yılmaz'dan iki birincilik

 22 Nisan Cumartesi Wels’te 3.7 kilometrelik parkurda 22 tur üzerinden koşulan 87 km’lik yarışı sprint finish ile kazanan sporcumuz, Pazar günü Walding’te düzenlenen 105 kilometrelik 61. Raiffeisen Kirshblüten yol yarışında ise yokuşta yaptığı atakla oluşan 5 kişilik kaçış grubunda son kilometrelere ana grubun 40 saniye önünde girdi. Sprintte diğer rakiplerini bir kez daha geride bırakan sporcumuz 2 saat 43 dakika 57 saniyelik derecesi ile üst üste ikinci galibiyetine ulaştı.  Sporcumuz ayrıca 26 Nisan’da Slovenya’dan Atina’ya geçerek, programa Türkiye’den dahil olacak Genç Milli Takım sporcularımız Mustafa Tarakçı, Muhammed Ali Sünbül, Ali Küçük, Sait Mustafa Erdemli ile birlikte 28-29 Nisan tarihlerinde Athens Track Grand Prix Pist yarışlarında mücadele edecek.

Haberin Devamı

Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu “ Hafta sonu Sırbistan’da yapılan yarışlarda Sporcularımızın başarılarını görmek bizleri mutlu etmektedir. Bu başarıda katkıları olan antrenörlerimizi, kulüplerimizi ve Milli Takımımızı tebrik ediyorum, başarılarımızın artarak devam edecektir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

YORUM YAZ