MENÜ

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. etabı yine Philipsen'in

56.'sı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 180 kilometrelik Marmaris – Turgutreis bölümünün birincisi Belçikalı Jasper Philipsen olurken üst üste ikinci etabını kazanmayı başardı.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. etabı yine Philipsen'in

56´ncısı düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 7. etabı Marmaris-Turgutreis arasında 24 takımdan 151 sporcu ile koşuldu. Spor Toto sponsorluğundaki 180 kilometrelik etapta 4.20.45‘lik derece elde eden Belçika’nın Alpecin-Fenix takımından Belçikalı Jasper Philipsen birinci oldu. Philipsen bir önceki gün de Fethiye-Marmaris etabından sonra bir kez daha birinciliğe imza attı. TUR'un 7´nci etabında ikinci; İsrail’in Start-Up Nation takımından Alman Andre Greipel, üçüncü ise Belçika’nın Deceuninck-Quick Step ekibinden Büyük Britanyalı Mark Cavendish oldu.

Haberin Devamı

Genel klasmanda büyük çekişme

Son etap öncesi ise genel klasmanda büyük çekişme yaşanıyor. Tırmanış bölümü; 5 etap sonrası turkuaz mayoyu giyen Gallego yerini korusa da rakipleri aradaki farkı saniyelere düşürdü. Şampiyonluk yarışı, bugünkü etapta Gallego, Vine, Sepulveda arasında geçeceğe benziyor.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 7. etabı yine Philipsenin

YORUM YAZ