MENÜ

"Bireysel hatadan gol yedik"

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Akhisar Belediyespor'a 1-0 mağlup olan Güngören Belediyespor'da, yenilginin üzüntüsü yaşanıyor.

"Bireysel hatadan gol yedik"

Güngören Belediyespor Teknik Direktörü Metin Altınay, rakipleriyle yaptıkları önemli maçı bireysel hatalar sonrası yedikleri golle kaybettiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Altınay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda elde ettikleri başarılı sonuçların ardından kendileri için önemli rakip olan Akhisar Belediyespor ile karşılaştıklarını hatırlatarak, "Rakibimizle 6 puanlık maç oynadık. Maça iyi başlamadık ve bireysel hatadan yediğimiz golle yenildik" dedi.

Teknik direktör Altınay, ilk yarısına kötü başladıkları maçın ikinci yarısında ise başarılı oynadıklarını ifade ederek, "Özellikle son yarım saatte çok pozisyon yakaladık. 3-4 tane net pozisyonlar vardı. Şansızlıklar yaşadık. Kaleci pozisyonları çıkardı. Girdiğin pozisyonları değerlendiremezsen maalesef maçın sonucu bu oluyor. Özellikle ikinci yarıdaki oyundan dolayı futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Akhisar Belediyespor maçını geride bıraktıklarını kaydeden Metin Altınay, "Artık bu hafta oynayacağımız Altay maçını düşünüyoruz. İyi oynuyoruz. Ancak gol bölgelerinde yine sorunlar yaşamaya başladık. Pozisyonlara giriyoruz ama değerlendiremiyoruz. Kötü oynamıyoruz. Böyle oynadığımız takdirde, hedefimiz olan ilk 10’un içinde yer alırız" diyerek sözlerini tamamladı.

AA

YORUM YAZ