MENÜ

'Biraz sakin gençler!'

Genç futbolcuların sert oyunundan şikayetçi olan Manuel Fernandes, “Kendilerini kanıtlamak istiyorlar. Ancak sürekli tekme atıyorlar, biraz daha sakin olmaları gerekir” diye konuştu

'Biraz sakin gençler!'

Beşiktaş’ın yeni sezon hazırlık kampında genç futbolcuların hırsı damgasını vurdu. Teknik heyet genel tablodan memnuniyetini dile getirirken, bazı futbolcular ise sıkıntı çekiyorlar. Gençlerin hırslı ve agresif oyunundan şikayetçi olan isimlerin başında ise Manuel Fernandes geliyor. Dün teknik direktör Samet Aybaba’yla bir görüşme yapan Fernandes, “Kadromuzda bir çok genç oyuncu var. Hırslarına ve isteklerine sözüm yok. Ancak özellikle çift kale maçlarda kendilerini ispatlama adına sürekli tekme atıyorlar. Belki kasıtlı yapmıyorlar. Ancak darbe almadığım yer kalmadı. Sadece ben değil, çoğu arkadaş bu durumdan rahatsız. Ciddi bir sakatlık yaşanmasından endişe ediyoruz” diye konuştu.

Teknik heyet el koydu

Fernandes’in bu çıkışı sonrasında teknik direktör Samet Aybaba ile yardımcıları Recep Çetin ile Ulvi Güveneroğlu duruma el koydu. Teknik heyet, gençleri sertlik ve sakatlıklar konusunda bir kez daha uyardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ