MENÜ

Bir zamanlar fırtınalar estirirdi

Geçtiğimiz yıl kadrosuna kattığı 13 isimle adeta yeni bir takım yaratan Trabzonspor, şu ana kadar 4 futbolcuyu renklerine bağladı. Burak Yılmaz'ın ayrıldığı bir dönemde transferlerin halen noktalanmamış olması ise camiada tedirginlik yaratıyor

Bir zamanlar fırtınalar estirirdi

Stoper pozisyonuna ek olarak, Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılmasıyla golcü arayışına da giren Bordo-Mavililer’in transferdeki suskunluğu taraftarları tedirgin ediyor. Geçtiğimiz sezon kadrosunu 13 oyuncuyla güçlendiren Trabzonspor, bu sezon için şu ana kadar sadece 4 ismi renklerine bağladı.

Yasin Öztekin (Eskişehirspor), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Emre Güral (Bucaspor) ve Sol Bamba’ya (Leicester City) imza attıran Karadeniz ekibi, geçen sezon bu görüntüsünün tam aksi bir transfer rotası çizmişti. Adeta transfer fırtınası estiren Bordo-Mavililer, 2011-2012 sezonu öncesi kadrosuna Robert Vittek (Ankaragücü), Marek Sapara (Ankaragücü), Marek Cech (West Bromwich Albion), Ondrej Celustka (Slavia Prag), Adrian Mierzejewski (Polonia Varşova), Paulo Henrique (Westorla), Didier Zokora (Sevilla), Volkan Şen (Bursaspor), Aykut Akgün (Karşıyaka), Sercan Kaya (Bucaspor), Halil Altıntop (bonservisiyle), Eren Albayrak (bonservisiyle) ve Barış Özbek’i (bonservisiyle) kadrosuna katmıştı. Şu anda da kadrosunda 10 yabancısı bulunan Fırtına’nın, Burak Yılmaz transferinden dün kasasına giren 5 milyon Euro ile ekonomik anlamda az da olsa rahatlamasıyla listedeki diğer isimlerin işini de bitirmesi bekleniyor.



Başkan zirveye geldi


Öte yandan takımın Hollanda’daki kampına bugün öğlen saatlerinde katılması beklenen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, sürpriz bir kararla beklenenden önce geldi.
Dün akşam saatlerinde kampa giden Şener’in, Şenol Güneş ile bir araya gelerek transfer zirvesi yaptığı belirlendi. Güneş’in toplantıda Şener’den, transferlerin bir an önce bitirilmesini istediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ