MENÜ

"Bir yenilgiyle yıkılmayız"

“Dersimizi aldık ama yola devam ediyoruz. Bu sezonun en zor maçını pazar günü Sivas'la oynayacağız. Kazanarak tekrar zirvedeki yerimizi, yine puan farkıyla koruyacağız. Şampiyonluk hedefimizden hiçbir zaman sapmadık, kimsenin şüphesi olmasın”

"Bir yenilgiyle yıkılmayız"

Bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan Emre Belözloğlu çarpıcı açıklamalar yaptı. Konyaspor ve Eskişehirspor maçlarında sonradan oyuna giren, Sivasspor’a konuk olacakları 20. hafta karşılaşmasına ise 11’de başlaması beklenen Emre, rakiplerine de mesaj yolladı. Eskişehir deplasmanında aldıkları yenilgiden önemli dersler çıkardıklarını kaydeden yıldız futbolcu, “Ancak şunu kimse unutmamalı, Fenerbahçe bir yenilgiyle yıkılmaz. Kamuoyunda öyle bir hava yaratıldı ki, rakiplerimizin şampiyon ilan edilmediği kaldı. Eskişehirspor maçı yol kazasıydı ve bunun telafisini ilk sınavımızda yapacağız. Hedefimizden hiçbir zaman sapmadık, kimsenin şüphesi olmasın. Pazar günü sezonun en zor maçını oynayacağız. Sivas deplasmanı bizim için çok kritik. Kazanarak tekrar zirvedeki yerimizi yine puan farkıyla koruyacağız” ifadelerini kullandı.

‘Mutlu sonu yazacağız’


“Her şey bizim elimizde” diyen Emre Belözoğlu, “Şu anda avantajın elimizde olduğu bir gerçek ve biz yenilmediğimiz, puan kaybetmediğimiz sürece de bu böyle olacak. Önümüzde 15 kritik maç daha var. Ayaklarımız da yere basıyor. Rehavete girmemiz söz konusu değil. Belki ilerleyen haftalarda yine puan kaybı yaşayabiliriz ama maratonu mutlu sonla bitirmemize engel olmayacak” diye konuştu.

EMRE BELÖZOĞLU İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ