MENÜ

'Bir şeyler yap Ancelotti!'

Atletico Madrid karşısında alınan 4-0'lık yenilgi sonrası, Real Madrid'de sinirler gerilmiş durumda. James Rodriguez'in yokluğunda, Ronaldo ve Bale gibi oyuncuların tehlikeli form düşüşü, teknik direktör Carlo Ancelotti'yi endişelendiriyor. Bu nedenle Ancelotti, antrenman temposunu giderek yükseltiyor.

'Bir şeyler yap Ancelotti!'

Real Madrid, kritik bir süreçten geçiyor. Sezona çok iyi giren eflatun-beyazlılar, önce sakatlıklar; ardından da Atletico Madrid hezimeti ile sarsıldı. Sakatlıkları nedeniyle 2 ay kadar takımdan uzak kalacak James Rodriguez ve Sergio Ramos'un yokluğunda, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ve Isco'nun tehlikeli form düşüşü, teknik direktör Carlo Ancelotti'ye endişelendiriyor. İtalyan teknik adam bu nedenle, başkan Florentino Perez'in futbolcularla yaptığı görüşme sonrası, antrenman temposunu bir anda arttırdı. Ancelotti, 2 saat süren son antrenmanda, oyuncularının fiziksel olarak sınırlarını zorladı.

Madrid basını da, İtalyan teknik adama takımı bir an önce toparlaması çağrısında bulundu. Kritik oyuncuların sakatlığına karşın, Real Madrid'in hala güçlü bir kadrosu olduğunu vurgulayan Marca gazetesi, okuyucularının karşısında "Ancelotti bir şeyler yap" manşeti ile çıktı.

4-0'lık Atletico Madrid yenilgisi sonrası, lider Real Madrid ile takipçisi Barcelona arasındaki puan farkı 1'e inmiş durumda. 3. sıradaki Atletico Madrid ise zirveden 4 puan uzakta bulunuyor.

Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ