MENÜ

Bir hüzün bir sevinç

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe destan yazmaya devam ediyor. Siena'ya da fark atan Sarı-Lacivertliler, yenilgisiz tek takım olarak zirvede yer alırken Efes Pilsen ise ikinci deplasman maçını da kaybetti

Bir hüzün bir sevinç

Avrupa Ligi’nde en iyi sezonunu yaşayan Fenerbahçe Ülker haftayı galibiyetle kapatırken, Efes Pilsen ise bir kez daha mağlubiyetle tanıştı. Barcelona zaferiyle büyük sükse yapan Sarı-Lacivertliler, Montepaschi Siena’ya da fark atarak üst üste 4. maçını kazandı.

Haberin Devamı

Yenilgisiz tek takımSiena ile Olimpija’nın bu hafta yara alması temsilcimize yaradı. Kanarya bu başarısıyla ayrıca, Eurolegue’de yenilmeyen tek takımı olma özelliğini de elde etti. D Grubu’ndaki Efes Pilsen, evindeki Valencia ve Armani Jeans Milano galibiyetleriyle iyi bir çıkış yakalarken yine deplasmanda sustu. Avrupa Ligi’nin ilk haftasında Olimpija’ya 2 uzatma sonunda yenilen Lacivert-Beyazlılar bu kez de güçlü Panathinaikos karşısında adeta hüsrana uğradı. Yunan rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen Efes, farklı mağlubiyetle evine döndü.

YORUM YAZ