MENÜ

Bir grup gerilim!

Ev sahibi ekibin seyircisi Galatasaraylılar'ı stada gelirken alkışlarla karşıladı. Ancak konuk takımın bir grup kendini bilmez taraftarı buna küfürle karşılık verince, kısa süreli tatsızlık yaşandı

Bir grup gerilim!

Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki derbi maçı öncesi iki takım taraftarları arasında dostluk görüntüleri vardı. Taksim’den birlikte stada gelen futbolseverler arasında küçük bir gerilimin dışında fazla bir olay yaşanmadı. Beşiktaşlılar, İnönü’ye gelen Sarı-Kırmızılılar’ı alkışlayarak karşıladı. Ancak bu sırada içkili oldukları öğrenilen 5-6 kişilik bir grup, ev sahibi taraftarlara küfür ederek karşılık verdi. Cim Bomlular’ın kendi içinde de susturamadığı bu kişiler Beşiktaşlılar’ı kızdırınca, dayak yemekten de kurtulamadı.

Haberin Devamı

30 bin kişi tribünde

İki ekibin de ligde iddiasının kalmamasına rağmen derbiye büyük ilgi gösterildi. Eski Açık’taki küçük boşlukların dışında stadın tamamı dolarken, mücadeleyi 30 bin futbolsever izledi. Tribünlerde zaman zaman ‘Kümede kal Galatasaray’ tezahüratları yapılırken kapalıda, Bank Asya 1. Lig logosunun bulunduğu bayrak açıldı.

Emre’yi unutmadılar

Bu arada geçen hafta trafik kazasında yaşamını yitiren Beşiktaş’ın genç futbolcusu Emre İncemollaoğlu da unutulmadı. Beşiktaşlılar, “Emre ölmedi, kalbimizde yaşıyor”, Galatasaraylılar ise ‘Başınız sağ olsun’ diye tempo tuttu.
Statta bu dakikalarda centilmenlik rüzgarları esti.

YORUM YAZ