MENÜ

Bir bakışta 25. hafta

Süper Lig'de bu haftasonu oynanacak olan birbirinden zorlu maçlar öncesi takımların son durumlarını analiz ettik. İşte kulüplerden son dakikalar...

Bir bakışta 25. hafta

K.Karabük: 33 Puan

Sahasında yarın zirve yarışı yapan Bursa’yı konuk edecek olan Karabük’te eksikler can sıkıyor. Emenike, Tozo, Muhammet ve Raqued sakatlığı, Hakan Özmert de cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Maç günü Karabük’ün en yüksek 6 derece olması bekleniyor.

Bursaspor: 49 Puan


Geçtiğimiz haftayı Belediye beraberliğiyle kapatan Yeşil-Beyazlılar dün akşam tesislerindeki son idmanını yaptı. Bugün Karabük’e geçecek olan Timsah’ta sakat olan Vederson’un dışında eksik bulunmuyor.

İstanbul B.B: 34 Puan

Olimpiyat Stadı’nda yarın Eskişehir’le karşılaşacak olan Belediye’de, Marcus, Gökhan Ünal ve Barbosa sakat, Metin Depe ise cezası nedeniyle oynamayacak. İstanbul’da yarın havanın en yüksek 8 derece olacağı açıklanıyor.

Eskişehir: 35 Puan

Avrupa için yoluna devam eden Kırmızı-Siyahlılar, sakatlıkları devam eden Koray ve Tello’dan yoksun İstanbul’a geliyor.

Kasımpaşa: 14 Puan

Trabzonspor’un cezası nedeniyle İzmit İsmetpaşa’da oynanacak maç öncesi eksikler can sıkıyor. Kaleci Murat Şahin’in kadro dışı bırakıldığı Lacivert-Beyazlılar’da Tolga’nın sakat olması nedeniyle kaleyi Fırat koruyacak. Merthan ile Ersen’in de sakatlıkları devam ediyor. Bu arada İzmit’te yarın hava sıcaklığının en yüksek 6 derece olması bekleniyor.

M.Park Antalya: 28 Puan

Kasımpaşa galibiyetiyle hayat bulan Güney ekibi, pazar günü Antalya’yı ağırlayacak. Cezalı Kenan’ın dışında eksik bulunmuyor. Maç günü de Antalya’da sıcak bir hava olacak.

Gençlerbirliği: 27 Puan

Başkent ekibinde kaleci Serdar cezası, Mununga da sakat olduğu için forma giyemeyecek.

Ankaragücü: 28 Puan

Galatasaray ile karşılaşacak olan Sarı-Lacivertliler’de, Güven, Cerny, Metin, Murat ve Bora’nın sakatlıkları devam ediyor. Başkent’te pazar günkü hava sıcaklığı ise en yüksek 4 derece olacak.

Bucaspor: 18 Puan

Kümede kalma savaşı veren Ege ekibinde Gaziantep maçı öncesi Koray sakat, Erkan ve Mulemo ise cezalı... İzmir’de pazar günü sıcak bir hava olacağı belirtiliyor.

Gaziantepspor: 43 Puan

İlk dört mücadelesi yapan Güneydoğu temsilcisinde sakatlıkları devam eden Yalçın ile Serdar Kurtuluş’un dışında eksik bulunmuyor.

Sivasspor: 19 Puan

Ligin flaş takımı Kayseri’yi konuk edececek olan Yiğidolar’da Abdurrahman ve Uğur Kavuk sakat... Maç günü de hava sıcaklığının en yüksek 4 derece olacağı bildiriliyor.

Kayserispor: 43 Puan

Sarı-Kırmızılılar’da eksikler morallari alt-üst ediyor... Sivas maçı öncesi Cangele ve Eren’e Santana da eklendi. Savunmanın önemli ismi Serdar da cezalı.

Konyaspor: 16 Puan

Kadıköy’de Fenerbahçe’nin karşısına çıkacak olan Yılmaz Vural’ın öğrencileri, izin yapmadan hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-Beyazlılar’da Mehmet Batdal’ın sakatlığı devam ediyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ