MENÜ

'Bilic'in yokluğu etkiledi'

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Deniz Atalay, Bilic'in cezasının takımı olumsuz etkilediğini belirterek, “Futbolcular, hocaları olmadığı için motivasyon sıkıntısı yaşıyor” dedi.

'Bilic'in yokluğu etkiledi'

Antalyaspor yenilgisinin ardından olumsuz havayı dağıtmak isteyen yönetim, futbolculara ve teknik ekibe sahip çıktı. Karşılaşmanın değerlendirmesini yapan transfer komitesi başkanı Deniz Atalay, “Ligde her takımın her takımı yenebileceğini gördük. Antalyaspor daha önce Galatasaray’la deplasmanda berabere kaldı, Fenerbahçe, Konyaspor’a mağlup oldu. Sezon uzun. Bu tarz yenilgiler her takımın yaşayabileceği şeyler. Önümüzdeki haftalarda galibiyet de olacak, istemediğimiz sonuçlar da. Önemli olan istikrarlı seriyi yakalamamız. Teknik ekibimiz bu yenilgiyi değerlendirerek gerekli önlemleri alacaktır. 2 yenilgi aldık diye, takımın havasının bozulacağını düşünmemek gerekir. Önemli olan bu tarz durumunları sorun yaşamadan atlatabilmektir” ifadelerini kullandı.

‘Fernandes’te sorun yok’

Bilic’in yokluğunun takımı olumsuz etkilediğini belirten Atalay, “Teknik adamın futbolcuya bağırması, kenarda hareket etmesi gibi durumlar, oyuncuları motive eder. Bu yüzden bana göre Bilic’in kulübede olmaması, takımı olumsuz etkiledi. En azından ben bunu gördüm. Aynı şey, Terim’in Galatasaray’ın başında olmadığı dönemlerde de oldu” dedi. Atalay son olarak Fernandes ve Almeida konusunda herhangi bir sorun olmadığını ve önümüzdeki günlerde bu işi olumlu bir şekilde çözeceklerini söyledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ