MENÜ

Bilic: Oyuncuları Liverpool maçına motive etmeye gerek yok

Beşiktaş'ın Hırvat Teknik Direktörü Slaven Bilic, Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettikleri Kayswerispor maçından sonra açıklamalarda bulundu.

Bilic: Oyuncuları Liverpool maçına motive etmeye gerek yok

Beşiktaş’ın çalıştırıcısı Slaven Bilic, kupada 1-0’lık skorla kaybettikleri Kayserispor mücadelesinin ardından kazanmayı hak eden tarafın rakipleri olduğunu söyledi.

Hırvat
teknik adam, "Rize'deki farklı bir performanstı. Rize'de rakibe fırsat vermemiştik. Kayseri bir üst tura çıkmayı haketti. Ligde çok fazla şans alamayan oyunculara şans verdik. Bazıları bunu iyi kullandı, bazıları kullanamadı. Ligde bu akşam ortaya koyduğumuz performanstan daha iyi bir performas ortaya koyacağız. Bursaspor, Eskişehirspor ve iki defa Liverpool ile karşılaşacağız. Oyuncuları bu tip maçlara motive etmeye gerek yok. oyuncular için ekstra motive kaynağı yaratmamıza da gerek yok. Antrenman planını iyi hazırlamak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Kayseri’de eksikler arandı

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bu sezon 26 resmi maçta, 20 gol kaydeden golcü futbolcu Demba Ba’yı Kayserispor karşısında yedek soyundurdu. Bilic, formda oyuncusu Demba Ba’nın yerine Mustafa Pektemek’e görev verdi. Genç teknik adam, 62. dakikada Uğur Boral’ın yerine Demba Ba’yı sahaya sürdü. Siyah-Beyazlı takımın etkili futbolcularından Olcay Şahan, Sosa, Franco ve Oğuzhan Özyakup’u da yedek kulübesinde oturttu. Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan İsmail Köybaşı, Tolga Zengin, Cenk Tosun, Gökhan Töre, Opare, Milosevic ve Sivok, Kayserispor karşısında kadroda yer almadı.

‘Ligde ve kupada iyi değiliz’

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Serdar Kurtuluş, “Bir an önce toparlanmalıyız” dedi. 27 yaşındaki oyuncu, dünkü mağlubiyeti değerlendirdi: “Kayserispor’u tebrik ediyorum. İyi oynadılar ve kazandılar. Hem ligde hem de kupada iyi oynamıyoruz. Bugün sahada bir şey yapamadık. Neredeyse pozisyona giremedik. Kupayı kazanmak istiyorduk. Bir an önce toparlanmalıyız. Zorlu bir Bursaspor maçı var. Tüm dikkatimizi ona vermeliyiz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ