MENÜ

Bilic: Milosevic Beşiktaş'ta oynayabilecek biri değil

Beşiktaş'ın yeni transferi Milosevic konusunda son derece ilginç adımların atıldığı ortaya çıktı. Milosevic hamlesinden transfer gerçekleşmeden 2-3 gün önce haberdar olan teknik patron Bilic önce şaşırdı. Ardından oyuncu hakkındaki düşüncelerini aktaran Hırvat hoca, “Ben tecrübeli ve takıma direk katkı yapabilecek bir oyuncu istemiştim" dedi.

Bilic: Milosevic Beşiktaş'ta oynayabilecek biri değil

Ara transfer sezonu açıldığında Beşiktaş adına iki ana hedef söz konusuydu. Biri sağ bekteki sıkıntıyı çözmek, biri de orta alanda kadro derinliğini artıracak bir oyuncu transfer etmek. Teknik direktör Slaven Bilic, takım 3 kulvarda yola devam ettiği için stoper pozisyonuna da bir takviye yapılmasının iyi olacağını belirtmişti. Yönetim bunun üzerine çalışmalara başladı, İstanbul’a inen ilk isim Alexander Milosevic oldu. Ancak İsveç ekibi AIK Stockholm’den alınan 23 yaşındaki stoper konusunda son derece ilginç adımların atıldığı ortaya çıktı.

Milosevic hamlesinden, transfer gerçekleşmeden 2-3 gün önce haberdar olan teknik patron Bilic önce şaşırdı. Ardından oyuncu hakkındaki düşüncelerini aktaran Hırvat hoca, “Ben tecrübeli ve takıma direk katkı yapabilecek bir oyuncu istemiştim. Milosevic belki ilerleyen dönemde çok iyi olabilir. Ama şu an direkt Beşiktaş’ta oynayabilecek bir oyuncu değil. Pedro Franco ve Ersan Gülüm elimizde. Sivok da iyileşecek, tecrübesiyle bize katkı sağlayacak. Alacaksanız alın. Ama Milosevic’e bu yıl forma şansı vermem zor. Seneye görev alabilir” ifadelerini kullandı.

YÖNETİM DE MEMNUN DEĞİL

Bilic’in bu ikazına karşın transfer edilen Alexander Milosevic’in forma bulduğu kısa sürede vasat bir görüntü çizmesi, ardından sakatlanması yönetimin de canını sıktı. İzleme komitesinin tavsiye ettiği Sırp asıllı İsveçli stoper için, “Bu oyuncuya ne gerek vardı. Kaç defa izlendi, neden alındı? Keşke daha bilinen, tecrübeli bir oyuncuyu seçseydik” yorumları yönetim içinde gündeme geldi.

(Habertürk)

Haberin Devamı
YORUM YAZ