MENÜ

Bilic: Galibiyete kilitlendik

Spor Toto Süper Lig'de tekrar mücadelesinde bugün Kasımpaşa'yla karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta, tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

Bilic: Galibiyete kilitlendik

Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaparak Trabzonspor, Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor’la oynadığı 3 maçlık periyottan 7 puanla ayrılan Kara Kartal’ın deneyimli teknik adamı Slaven Bilic, takımını Kasımpaşa mücadelesine mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıyor. Yeni sezon öncesinde hedefini minimum ikinci sıra olarak hedefleyen Beşiktaş’ın başarılı hocası Bilic, “Bundan sonra kolay maç yok. Her maç zor. Rakiplerimizde olduğu gibi biz de puan kaybedebiliriz. Her maça farklı bakıp Şampiyonlar Ligi hedefine yürümemiz lazım” diyerek oyuncularını motive ettiği öğrenildi.

Orman’a sözümüz var

Başkan Fikret Orman’ın her fırsatta, “İkincilikten düşük bir durumu başarısızlık sayarım” açıklamasını tekrarlaması nedeniyle hedefini Şampiyonlar Ligi potasında kalmak olarak belirleyen Bilic’in, “Başkana sözümüz var. Elinizden geleni yapın” diyerek oyuncularını uyardığı bildirildi.

Haberin Devamı

SLAVEN BILIC İSTATİSTİKLERİ

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ