MENÜ

Bileti cebinde

İspanyol devi Real Madrid'de geçen sezon bekleneni veremeyen Nuri Şahin'in Başkent ekibinden gönderileceği konuşuluyor. 23 yaşındaki yıldızla, Malaga ve Tottenham'ın dışında Galatasaray ve Fenerbahçe de ciddi şekilde ilgileniyor

Bileti cebinde

Real Madrid’de geçen sezon yaşadığı sakatlıklar ve takımın Portekizli hocası Jose Mourinho’nun fazla şans vermemesi nedeniyle sadece 10 resmi maçta yer alan Nuri Şahin’in Madrid ekibinden gönderileceği iddia edildi. Ülkenin önde gelen spor gazetesi Marca, takımda aynı bölgede oynadığı Xabi Alonso, Khedira gibi oyuncuların gölgesinde kalan Nuri’nin, Tottenhamlı oyuncu Luka Modric’in olası transferiyle beraber ilk 11 şansının imkansız hale geleceğini savundu. Haberde milli oyuncuyla ilgilenen ekipler arasında bir diğer La Liga ekibi Malaga ve İngiliz temsilcisi Tottenham olduğundan söz edilirken, Türkiye’den ise Galatasaray ve Fenerbahçe’nin genç oyuncu için nabız yokladığı belirtildi.

Modric fikir değiştirtti

Daha önce Nuri Şahin’i kadrosunda tutmak istediğini açıklayan Jose Mourinho’nun, Tottenham’ın başarılı oyuncusu Luka Modric’in Real’e gelme ihtimalinden dolayı fikrini değiştirdiği öğrenildi. Öte yandan Madrid kaynaklarından gelen bilgilere göre Nuri’nin başka bir takıma satılamaması halinde, kiralık olarak gönderilme formülünün uygulanacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ