MENÜ

Bilardoda Türk finalinin kazananı Burak Haşhaş!

İtalya'daki Türk finalinde Burak Haşhaş, Seymen Özbaş'ı 35-23 yenerek zirveyi bırakmadı ve 3 bant bilardoda turnuvanın şampiyonu oldu. 

Bilardoda Türk finalinin kazananı Burak Haşhaş!

3 bant bilardo gençler kategorisinde de dünyayı domine ediyoruz. Milli bilardocular Burak Haşhaş ve Seymen Özbaş, İtalya'da finalde karşılaştı. Longoni Next Gen Grandprix, 9 ülkeden 17 sporcunun katılımı ile İtalya'nın Garlasco kasabasında gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

3 bant bilardoda Gençler 2022 Avrupa ve Dünya Şampiyonu Burak Haşhaş ve 2022 Avrupa 3'üncüsü Seymen Özbaş gruplardan çıktıktan sonra çeyrek final ve yarı final karşılaşmalarını kazanarak finale adlarını yazdırdılar. İtalya'daki Türk finalinde Burak Haşhaş, Seymen Özbaş'ı 35-23 yenerek zirveyi bırakmadı ve turnuvanın şampiyonu oldu. 

TÜRKİYE BİLARDO FEDERASYONU BAŞKANI ERCAN: GENÇLERİMİZ DE 3 BANT BİLARDODA DÜNYAYI DOMİNE EDİYOR 

Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan DHA'ya yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz günlerde Semih Saygıner - Tayfun Taşdemir ikilisi milli takımlar dünya şampiyonu oldu. Dünya klasmanında 1'inci sıradayız. Görüyorum ki gençlerimiz de 3 Bant Bilardoda dünyayı domine ediyor. Bu çok büyük bir gurur. Burak ve Seymen'i kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. 

YORUM YAZ