MENÜ

SON DAKİKA! Beşiktaş'tan TFF'ye tehdit gibi mesaj

Son dakika haberi: Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe derbisindeki VAR konuşmalarının açıklanması konusunda geri adımatmıyor. Dün zehir zemberek bir açıklama yapan Siyah-Beyazlılar, 24 saat içinde maçın hakemi Cüneyt Çakır ile VAR hakemi Mete Kalkavan arasındaki konuşmalar kamuoyu ile paylaşılmazsa TFF yetkilileri hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacak.

SON DAKİKA! Beşiktaş'tan TFF'ye tehdit gibi mesaj

Son dakika haberi: Kadıköy’de Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup olduğu karşılaşmada, Zerdar Aziz’in Vida’ya yaptığı iki hareket ve Mauricio Isla’nın da N’Koudou’yu formasından çektiği pozisyonlarda penaltı kararı çıkmamasına büyük tepki gösteren Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi maçtan bir gün sonra yaptığı açıklamada VAR kayıtlarının açıklanmasını istemişti. 3 pozisyonda da penaltı kararının çıkmaması ve VAR hakeminin de pozisyonları izlemesi için hakeme uyarıda bulunmamasını eleştiren Siyah-Beyazlı yönetim, Çebi’nin açıklamasından bir gün sonra da işi resmiyete dökmüş ve TFF’ye başvurarak, maçın hakemi Cüneyt Çakır ile VAR hakemi olarak görev yapan Mete Kalkavan’ın konuşma kayıtlarının kamuoyu ile paylaşılmasını talep etmişti.

Haberin Devamı

''24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa''

Aradan geçen süre içerisinde taleplerine olumlu bir yanıt alamayan Beşiktaş Yönetimi dün zehir zemberek bir açıklama yayınladı, TFF Yönetim Kurulu üyeleri ile diğer kurullardaki ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunacakları tehdidini savurdu. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “24 saat içinde VAR kayıtları açıklanmazsa, TFF Yönetim Kurulu’nun tüm üyeleri ile diğer kurullardaki ilgililer hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız” denildi.

YORUM YAZ