MENÜ

Beşiktaş haberi | Son dakika Ghezzal açıklaması!

Beşiktaş transfer haberi... Ghezzal'da son dakika gelişmesi... Süper Lig'in son son şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon kadrosunda yer alan Ghezzal'ı transfer etmek için yoğun mesai harcayan Siyah-beyazlılarda son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Fenerbahçe'ye de önerilen Ghezzal konusunda yaşanan son gelişmeleri A Spor muhabiri Sercan Dikme canlı yayında aktardı.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geçen sezon kadrosunda yer alan Ghezzal'ı transfer etmek için yoğun mesai harcayan Siyah-beyazlılarda son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın da transfer gündeminde yer alan Fenerbahçe'ye de önerilen Ghezzal konusunda yaşanan son gelişmeleri A Spor muhabiri Sercan Dikme canlı yayında aktardı.

Ghezzal transferi konusunda yaşanan son gelişmeleri paylaşan Sercan Dikme, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştüğünü belirterek, Çebi'nin "Anlaşmamıza rağmen rakibi kullanarak fiyat arttırmaları çok çirkin" ifadelerini kullandığını söyledi.

Çebi'nin sözlerinin muhatabının Ghezzal'ın menajeri olduğunu ifade eden Sercan Dikme, "Beşiktaş son teklifini iletecek. Ghezzal'ın tavrı transferde belirleyici olacak." dedi.

Kaynak: A Spor

YORUM YAZ