MENÜ

Beşiktaş'tan şok sakatlık açıklaması

Beşiktaş iki oyuncusu hakkında sakatlık açıklaması yaptı. Savunma oyuncusu Victor Ruiz ile Kayra Kartal Yılmaz'ın sakatlıkları hakkında bilgi verilirken özellikle İspanyol oyuncunun 3-4 hafta görev yapamayacağı bildirildi.

Beşiktaş'tan şok sakatlık açıklaması

İspanyol savunma oyuncusu Victor Ruiz ile genç oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz hakkında Beşiktaş'ın yaptığı açıklama şu şekilde;

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta oynanan Konyaspor maçında sağ ayak bileğinde ağrı şikayeti olan sporcumuz Victor Ruiz’in yapılan muayenesi ve Acıbadem Hastanesi ‘nde çekilen MR’ı sonucunda ayak bileği iç yan (deltoid) bağında grade 2 zorlanma tespit edilmiştir, Sporcumuz Kartal Kayra Yılmaz’ın alt arka baldır adalesinde ağrı şikayeti üzerine yapılan muayenesi ve Acıbadem Hastanesi ‘nde çekilen MR’ı sonucunda soleus kasında grade 1 zorlanma tespit edilmiştir. Her iki sporcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Victor Ruiz'in 3-4 hafta oynaması beklenmiyor. İspanyol savunmacının Kayserispor, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor maçları dışında belki 16.haftada oynanacak Fenerbahçe derbisinde de görev alamama durumu buşunuyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ