MENÜ

Beşiktaş'tan resmi Lucescu açıklaması!

Beşiktaş Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Emre Kocadağ, anlaşmaları halinde Mircea Lucescu'nun kulüpte danışmanlık yapacağını belirterek, “Shakhtar'daki yapılanmalarını biliyoruz, Lucescu’dan o yönde futbol aklı olarak faydalanmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş'tan resmi Lucescu açıklaması!

Siyah beyazlılar, Süper Lig'in 22’nci haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Bu sabah yapılan idman esnasında basın mensuplarıyla sohbet eden Beşiktaş Futbol A Takımı Sorumlu Yöneticisi Emre Kocadağ, siyah beyazlıların gündemini değerlendirdi.

Haberin Devamı

Takımdaki genel havanın iyi olduğunu belirten Kocadağ, “Sergen Yalçın'la iyi bir çıkış yakaladık, gördüğünüz gibi futbolcuların neşesi de yerinde. Çok önemli bir periyoda gireceğiz, inşallah böyle devam ederiz” şeklinde konuştu.

Beşiktaştan resmi Lucescu açıklaması

“SERGEN YALÇIN’IN ÜSTÜNE DİREKTÖR GELMESİ GİBİ BİR DURUM YOK”

Anlaşma sağlamaları halinde Lucescu'nun sportif direktör değil futbol aklı olarak danışmanlık yapacağını söyleyen Emre Kocadağ, “Shakhtar'daki yapılanmaları biliyoruz, Lucescu’dan o yönde futbol aklı olarak faydalanmak istiyoruz. Sergen Yalçın'ın üstüne direktör olarak gelmesi gibi bir durum yok. Bu hafta içi gelecek ve konuşacağız, İstanbul'da uzun süreli kalıp kalmayacağı da önemli. Kendisi tüm bu konuları değerlendirecek ve bir karara varacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ali DANAŞ/İSTANBUL, (DHA)

YORUM YAZ