MENÜ

Beşiktaş'tan Kaan Ayhan ve Koray Günter açıklaması!

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...Hem bonservisleri hem de talep ettikleri ücretler siyah-beyazlıların bütçe planlamasına uymayan iki oyuncuya, “Beşiktaş’a gelmek istiyorlarsa taleplerini azaltmaları gerekiyor” mesajı gönderildi

Beşiktaş'tan Kaan Ayhan ve Koray Günter açıklaması!

Beşiktaş, sağ stoper transferi için yoğun mesai harcıyor ancak şu ana kadar yapılan girişimlerden sonuç çıkmadı. Siyah-beyazlılar, Kaan'a karşılıkSassuolo'ya 3 milyon Euroönerirken İtalyan kulübü6 milyon ısrarındangeri adım atarak 5 milyonEuro istedi. Çizme'de 1.5 milyon Euro kazanan oyuncunun talebi ise bu rakamın üzerinde oldu. Kartal, Koray Günter'de de benzer bir durumla karşı karşıya kaldı.

Haberin Devamı

KORAY 1.1 MİLYON EURO'YA KADAR DÜŞTÜ

Sabah'ın haberine göre; Hellas Verona'nın 2.5 milyon Euro'luk bonservis isteği kabul görmezken kapıyı 1.5 milyon Euro'dan açan Koray önce 1.2 sonra da 1.1 milyon Euro'ya kadar düştü. Beşiktaşlı idareciler ise "Bizim çizdiğimiz ekonomik bir çerçeve var. Bunun dışına çıkmamakta kararlıyız. Bu şartlar altında hem bonservis bedeli hem de yıllık ücret noktasında Kaan ve Koray'ın transferi imkânsız. Beşiktaş formasını istiyorlarsa taleplerini azaltmaları gerekiyor" açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ