MENÜ

Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a gönderme: Kimse heveslenmesin!

Hatayspor'u 7-0 mağlup eden, maç fazlasıyla Fenerbahçe'ye 8, Galatasaray'a 9 puan fark atan lider Beşiktaş'tan flaş bir tweet geldi. Soyunma odasında büyük bir coşku yaşayan Kara Kartal, iki ezeli rakibine göndermede bulundu, 'Kimse heveslenmesin.' notunu düştü.

Beşiktaş'tan Fenerbahçe ve Galatasaray'a gönderme: Kimse heveslenmesin!

Süper Lig'in 39. haftasında Hatayspor'u konuk eden Beşiktaş, baştan sona üstün götürdüğü maçta Avrupa Ligi hedefi bulunan rakibini sahadan sildi, 7-0'la şov yaptı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri, tarihi galibiyetin ardından maç fazlasıyla Fenerbahçe'ye 8, Galatasaray'a 9 puan fark attı.

Haberin Devamı

90 dakikanın sona ermesinin ardından büyük sevinç yaşayan Beşiktaş'ta futbolcular galibiyeti soyunma odasında doyasıyla kutladı. O andan bir kare paylaşan Beşiktaş Kulübü, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a göndermede bulundu, 'Kimse heveslenmesin.' notunu düştü.

Beşiktaş Kulübü'nün paylaştığı bu gönderi kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Haberin Devamı

Öte yandan Beşiktaş Kulübü'nün Vodafone Park hesabı da maç sonrası flaş bir gönderi paylaştı. Tarihi galibiyetin ardından scoreboardu paylaşan Vodafone Park hesabı, 'Gördük' notunu düştü.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Çaykur Rizespor maçının ardından, ''Maç bitiyor Hatay'ın hocası kendi maçının mutluluğunu yaşamadan bizim maçla ilgili açıklama yapıyor. Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da... Göreceğiz Cumartesi ne olacağını... Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını. Biz kimle mücadele ediyoruz. Bizim kimseden korkumuz yok. Sahada mücadele edelim. Onu bekliyoruz biz.'' ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaştan Fenerbahçe ve Galatasaraya gönderme: Kimse heveslenmesin

YORUM YAZ