MENÜ

Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Flaş Larin açıklaması!

Beşiktaş transfer açıklaması... Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlıların iç transferde de çalışmaları devam ediyor. En çok merak edilen isimlerden biri de takımdaki Larin'in takımdaki geleceği... Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Larin'in Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili duyumlarını aktardı.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-beyazlıların iç transferde de çalışmaları devam ediyor. En çok merak edilen isimlerden biri de takımdaki Larin'in takımdaki geleceği...

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan Fanatik Gazetesi Editörü Gökmen Özcan, Larin'in Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili duyumlarını aktardı.

Beşiktaş forması giyen Larin'in menajerinin başka bir planlama yaptığını ifade eden Gökmen Özcan, "Larin, istediği yeni kontrat ve ücretle 'benimle yolları ayırın' demek istiyor. Menajerinin planlaması şu; yeni sözleşme yapmayalım. Ocak ayında gelecek sezon için başka takıma imza atma şansı doğuyor. İmza parası ve maaş konusu da dahil bir Yunan kulübüyle anlaşmaya yakın olduğu bilgisini aldım." dedi.

YORUM YAZ