MENÜ

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal geri döndü

Son dakika haberi... Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçı kadrosu belli oldu. Sakatlığı geçen Rachid Ghezzal ve Kamerun'dan dönen Vincent Aboubakar, Çaykur Rizespor maçının kadrosuna alındı. Sergen Yalçın, hafif sakatlığı bulunan Atiba'yı ise tedbir amaçlı kadroya almadı.

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal geri döndü

Beşiktaş, Süper Lig'in 17. haftasında Vodafone Park'ta Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Maç öncesi Siyah Beyazlı ekibin 21 kişilik kadrosu belli oldu. Annesinin vefatı nedeniyle Kamerun’a giden ve bugün takıma dahil olan Vincent Aboubakar, teknik direktör Sergen Yalçın tarafından kadroya dahil edildi. Sakatlığı geçen Rachid Ghezzal de kamp kadrosunda yer aldı.

Haberin Devamı

Takımla çalışmalara başlayan Adem Ljajic ile Gökhan Töre kadroda bulunmuyor. Sergen Yalçın, hafif sakatlığı bulunan Atiba'yı ise tedbir amaçlı kadroya almadı.

Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor maçı kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Valentin Rosier, Francisco Montero, Fabrice N’Sakala, Welinton, Domagoj Vida, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Dorukhan Toköz, Kartal Kayra Yılmaz, Bernard Mensah, Georges-Kevin N’Koudou, Güven Yalçın, Vincent Aboubakar, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Ajdin Hasic ve Atakan Üner.

Beşiktaşta Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal geri döndü

YORUM YAZ